Kushtet e Përdorimit

Главни услови

Со самата посета на овој портал, вие без никакви ограничувања, се согласувате со условите за негово користење. Ве замолуваме навремено да се запознаете со овие правила и услови, за да се избегнат сите евентуални недоразбирања во понатамошното користење на порталот. Со читање на правилата и условите, ќе сметаме дека сте во целост запознаени со нив и ги прифаќате.

Заштита на приватност и тајност на податоците

Порталот Galicica.org.mk ја почитува приватноста на своите посетители. Податоците на посетителите не се дотапни за трети лица и истите се криптирани и заштитени.

Линкови до други интернет портали

Некои од линковите на интернет страницата Galicica.org.mk водат кон интернет страници и сервиси на други извори на информации и информирање. Galicica.org.mk на никаков начин не е одговорен за содржините на тие страници и сервиси.

Коментирање и споделување

Galicica.org.mk не подлежи на никаква одговорност за коментирање и споделување на социјалните мрежи како Фејсбук, Твитер, Инстаграм и сл.

Објавување на наши текстови и материјали

Доколку поседувате сајт кој служи за комерцијални цели или пак сте дел од некој медиум или некој друг проект и сакате да објавите текст кој е претходно објавен на Galicica.org.mk треба да ги почитувате следниве услови:
Превземање на содржина од нашиот портал е дозволена само во случај на:
Превземање само 30 проценти од содржината и наведување на изворот со активен и функционален линк(врска) кој ќе биде поставен на видливо место во вашата статија.