Услови за Користење

Главни услови

Со самата посета на овој портал, вие без никакви ограничувања, се согласувате со условите за негово користење. Ве замолуваме навремено да се запознаете со овие правила и услови, за да се избегнат сите евентуални недоразбирања во понатамошното користење на порталот. Со читање на правилата и условите, ќе сметаме дека сте во целост запознаени со нив и ги прифаќате.

Заштита на приватност и тајност на податоците

Порталот Galicica.org.mk ја почитува приватноста на своите посетители. Податоците на посетителите не се дотапни за трети лица и истите се криптирани и заштитени.

Линкови до други интернет портали

Некои од линковите на интернет страницата Galicica.org.mk водат кон интернет страници и сервиси на други извори на информации и информирање. Galicica.org.mk на никаков начин не е одговорен за содржините на тие страници и сервиси.

Коментирање и споделување

Galicica.org.mk не подлежи на никаква одговорност за коментирање и споделување на социјалните мрежи како Фејсбук, Твитер, Инстаграм и сл.

Објавување на наши текстови и материјали

Доколку поседувате сајт кој служи за комерцијални цели или пак сте дел од некој медиум или некој друг проект и сакате да објавите текст кој е претходно објавен на Galicica.org.mk треба да ги почитувате следниве услови:
Превземање на содржина од нашиот портал е дозволена само во случај на:
Превземање само 30 проценти од содржината и наведување на изворот со активен и функционален линк(врска) кој ќе биде поставен на видливо место во вашата статија.