Parku Kombëtar

Galicica

Objektet e Akomodimit

Objektet e Akomodimit

Learn More

Aplikacioni Celular

Shkarkoni aplikacionin celular Galicica për Android dhe iOS

Learn More

Shtigje

Hiking dhe biçikletë (H, T, G, MTB)

Learn More

E – Dyqan

Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. ...

Learn More
Awesome Image

Eksploroni

Galicica

Trashëgimia kulturore dhe

Historike

Манастир Св. Наум
21/10/2019

Manastiri Shën Naum

Shën Naum Ohridski kishën e ngriti në vitin 900 dhe ia dedikoi Kryengjëjve të shenjtë Mihail dhe Gavril. Në vitin ...

Read More
Црква Св. Богородица Захумска
21/10/2019

Kisha Sveta Bogorodica Zahumska

Mbishkrimi themelues sipër hyrjes së boshtit thotë se ështe ngritur dhe zbukuruar me afreske në vitin 1361. Tehemlues i kishës ...

Read More
Наколни Населби
21/10/2019

Vendbanime mbi grumbuj

Gjurmët e ekzistencës njerëzore në territorin e rajonit datojnë që në kohërat më të hershme, të cilat mund të gjurmohen ...

Read More

Bukuritë e Galicicës

Galeri

Statistikë

0 +

VIZITORËT NJË VIT

0

HEKTAR

0

PËRFAQËSUESIT E FAUNËS

0

FLUTUR

Kontakt

Kontakt

Shërbimet e Kontaktit në Galicica

%
Kontakt

+389 13 112

Shërbimi i shpëtimit malor

+389 46 261 473

Zyra Galicica

+389 46 192

Polici

+389 46 193

Ndërtesë e zjarrfikësve

+389 46 194

Ndihmë e Shpejtë

+389 75 282 201

Parandalimi i frikës nga zjarri

+389 47 484 195

Prespa e informacionit


Eksploroni Galicica

Filter gjurmët në hartë