Vendi i piknikut "Jadera

Detalet

Vendi i piknikut "Jadera" gjendet në lokalitetin me emër të njëjtë, përgjatë drejtimit të asfaltuar P-501 (Ohër – Shën Naum), në lartësi mbidetare prej 790-800 m.

Lokaliteti është i pajisur me infrastrukturën në vijim:

  • 3 tenda me kapacitet prej 10 vende për ulje (gjithsej 30) dhe tavolina të vendosura në mënyrë qëndrore
  • 12 komplete tavolinash me nga 2 ulëse me kapacitet secila nga 8 vende për ulje, gjithsej 96
  • 2 zgarra trepjesëshe
  • Shesh lojërash për fëmijë
  • Parkim i rregulluar për 20 makina
  • 2 borde informative

Harta me vendndodhjen

Galeri