Полетна платформа - Баба

Детали

Полетна платформа за параглајдинг "Баба" се наоѓа на надморска висина од 1600 м. До местото се стигнува по регионалниот асфалтен правец P-504 (Трпејца-Царина). Слетувањето е на отворените простори на Трпејчко поле, во близина на селото Трпејца.

Мапа со локација

Галерија