Соопштение за Субјекти

Соопштение за Субјекти

Врз основа на планот за работа на ЈУНП Галичица за 2021 год. Ве известуваме дека ЈУНП Галичица ќе се спроведе активности за зголемување на потенцијалот за промоција и маркетинг со едукација за природата преку активностите…

Прочитај повеќе
Јавен Повик

Јавен Повик

Во прилог може да ги прегледате и преземете документите. Барање за склучување на купопродажен договор 30032021 Download Јавен повик конечен 30032021 Download Ценовник 2021 Download

Прочитај повеќе
ЈАВЕН ОГЛАС бр.1/2021 вработување на определено време

ЈАВЕН ОГЛАС бр.1/2021 вработување на определено време

“Јавен Оглас бр.1/2021 вработување на определно време” ЈУНПГ има потреба од вработување на осум (8) лица на определено време, за вршење на работи од сезонски карактер, на работно место – Наплатувач на влезни билети за…

Прочитај повеќе
Покана за Јавна Расправа по Нацрт Планот за управување со Национален парк Галичица 2021 – 2030 и Јавна расправа по Нацрт Извештајот за Стратегиска оцена за влијанието врз животната средина 2021 – 2030

Покана за Јавна Расправа по Нацрт Планот за управување со Национален парк Галичица 2021 – 2030 и Јавна расправа по Нацрт Извештајот за Стратегиска оцена за влијанието врз животната средина 2021 – 2030

Почитувани,  На 17.2.2021 (Среда) ќе бидат организирани Online Јавни расправи по Нацрт Планот за управување со Национален парк Галичица 2021 – 2030 и по Нацрт Извештајот за Стратегиска оцена за влијанието врз животната средина 2021 – 2030.…

Прочитај повеќе

Национален Парк

Галичица

Сместувачки капацитети

Информации за сместувачки капацитети …

Learn More

Мобилна Апликација

Преземете ја нашата апликација на Android и iOS

Learn More

Патеки

Пешачки и велосипедски (H, T, G, MTB)

Learn More

Е – Продавница

Карти, шолји, чинии, налепници, книги, магнети, маици, капи …

Learn More
Awesome Image

Истражи ја

Галичица

Културно и Историско

Наследство

Манастир Св. Наум
12th октомври 2019

Манастир Св. Наум

Свети Наум Охридски црквата ја подигнал во 900 година и ја посветил на Светите архангели Михаил и Гаврил. Во 910 ...

Read More
Црква Св. Богородица Захумска
12th октомври 2019

Црква Св. Богородица Захумска

Ктиторскиот натпис над влезот во наосот кажува дека таа била подигната и украсена со фрески во 1361 година. Ктитор на ...

Read More
Наколни Населби
12th октомври 2019

Наколни Населби

Трагите на човековото постоење на територијата на регионот датираат од најстарите времиња, што може да се прати преку богатото археолошко ...

Read More

Убавините на Галичица

Галерија

Статистика

0 +

ПОСЕТИТЕЛИ ГОДИШНО

0

ХЕКТАРИ

0

ПРЕТСТАВНИЦИ НА ФАУНАТА

0

ПЕПЕРУТКИ

Контакт

Контакт

Контакт служби и сервиси во Галичица

%
Контакт

+389 13 112

Планинска спасителна служба

+389 46 261 473

Канцеларија Галичица

+389 46 192

Полиција

+389 46 193

Пожарна

+389 46 194

Брза Помош

+389 75 282 201

Превенција за стравување со пожар

+389 47 484 195

Инфо Преспа


Истражи ја Галичица

Филтрирај ги патеките за приказ